fruktkaka i advent

Tog den från jossans blogg. riktig god! :)
http://joffepoff.blogspot.com



1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whisky
Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whiskyn i ett decilitermått och drick. Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn om den fortfarande håller kvaliten.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god. Drick en kopp.
Schtäng av elvischpen. Knäck två hönor och schläng i schåklen, med all tojkad fjukt...
Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastna i schåklen, vrid loss den med en muvschrejsel. Schmaka sen om whskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt sånt... De é inte schå noga.
Kolla whischkyn. Schila citronsaften, lägg till en mat... sched... Osså socker, eller nåt, äsch... vafan...
Schmörj ugnen. Vrid kakfromen på 220 grader, glöm ej att schtänga elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret och... Schå kolla sen whischkyn.
Gå å lägg dig.... Vem fan vill ha fjuktkaka?

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback